ЗНИЖКА 5% НА ПЕРШЕ ЗАМОВЛЕННЯ З ПРОМОКОДОМ "PETS2024"!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ СУМІ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 4000 ГРН!
ПОДАРУНКОВІ СЕРТИФІКАТИ
тел. 0930138870 (консультація у Viber\Telegram)

Шампунь TEARLESS PUPPY без сліз для цуценят 100 мл/470 мл

Isle of Dogs (США)
209,00
грн.
Шампунь Isle of Dogs TEARLESS PUPPY для цуценят із серії Everyday Naturaluxury дбайливо очищає шерсть та ніжну шкіру маленьких вихованців. Спеціально розроблений склад не ушкоджує епідерміс, а головне – не викликає сліз та подразнень. Зручний у застосуванні, також можна використовувати як шампунь для літніх собак, у яких шкіра стає тоншою та чутливішою з віком.

Необхідно розводити водою у співвідношенні 1:20.
Доступний в об'ємах: 100мл, 470мл.
МІСТИТЬ НАШ ФІРМОВИЙ АРОМАТ "БАВОВНА + СВІЖА ОРХІДЕЯ" - ПОВІТРЯНЕ ПОЄДНАННЯ М'ЯКОЇ КВІТКИ БАВОВНИ З НОТКАМИ ТЕПЛОГО ВАНІЛЬНОГО МУСКУСУ.

Коли застосовувати шампунь Isle of Dogs TEARLESS PUPPY для цуценят?
Безсульфатний шампунь Isle of Dogs TEARLESS PUPPY – корисний косметичний продукт із безпечним складом. Рекомендується для заводчиків та власників цуценят або тих, хто шукає шампунь для літніх собак із чутливістю до засобів догляду. Його застосовують у таких випадках:
  • очищення шерсті від бруду;
  • привчання цуценя до купання;
  • дбайливого миття мордочки.
Багато собак з довгою або густою шерстю (йоркширський тер'єр, шпіц, бішон фризе) необхідно мити кілька разів на місяць, щоб підтримувати пасма в хорошому стані. З гіпоалергенним шампунем Isle of Dogs TEARLESS PUPPY банні процедури пройдуть без проблем, а щеня не отримає поганого враження від подразнення очей або шкіри. Легкий аромат на шерсті після купання потішить і власника.

Застосування
Склад
Інформація для замовлення

Застосування

Застосування:
На вологій шерсті цуценя масажними рухами розподілити і спінити засіб, потім промити водою. Шампунь для цуценят купити в Україні можна з економією - TEARLESS PUPPY розбавляється водою в концентрації 20:1 та підходить для миття інших дорослих вихованців.

Склад

Склад:

Очищена вода, Натрію С14-16 олефін сульфонат, Лаурамід MEA, Дециглюкозид, Лаурил глюкозид, Кокамідопропілбетаїн, Стеарат гліколю, Полікватерніум-7, Полісорбат-20. Полісорбат-80, Барвники (FD&C Blue #1 та D&C Red #33), DMDM ​​гідантоїн, Ароматизатор.

Інформація для замовлення

ЯК ОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ:

  • Обираєте потрібний товар і об'єм.
  • Додаєте у кошик.
  • Заповнюєте усі необхідні поля.
  • Підтверджуєте замовлення. Після цього вам напише наш менеджер у Вайбер або Телеграм та узгодить усі деталі по замовленню і надішле реквізити для оплати.

Обробка замовлень пн-нд з 10:00 до 20:00. Відправка пн-пт.


ВИДИ ОПЛАТИ:

  • 100% оплата на ключ-карту ФОП або IBAN;
  • післяплата на пошті по передплаті 150 грн (входить у вартість, та покриває доставку у випадку відмови від посилки), інша частина суми сплачується на Пошті. Не діє на товари з гравіюванням!

ДОСТАВКА:

Відправка Новою Поштою по будням - протягом 1-4 робочих днів.


На косметичні засоби обміну та повернення немає!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:
Made on
Tilda