ЗНИЖКА 5% НА ПЕРШЕ ЗАМОВЛЕННЯ З ПРОМОКОДОМ "PETS2024"!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ СУМІ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 4000 ГРН!
тел. 0930138870 (консультація у Viber\Telegram)
тел. 0930138870 (консультація у Viber\Telegram)

Миски на підставці з регульованою висотою Lift Beige Stone + Black

TM Harley and Cho (Україна)
3390,00
грн.

Миски на підставці Lift Stone поєднують у собі стільницю з каменю з двома глибокими мисками на підставці, що регулюється. Це – практичне та зручне рішення для тих, хто бере в будинок цуценя. У міру його зростання вам не доведеться купувати нову годівницю.


Переваги:

  • Висота столика регулюється за висотою в загривку. Вона регулюється за допомогою гвинтів, покроково на 5 см і дозволяє підібрати оптимальний варіант для песика будь-якої породи. Мінімальна висота 10 см, максимальна – 45 см (див. розмірну сітку).
  • Конструкції стійкі та універсальні у використанні.
  • Миски з високоякісної нержавіючої сталі (Німеччина) легко знімаються і миються. Ідуть у комплекті.
  • Їжа не падає на підлогу і вихованцю не доводиться її ловити на льоту. Об'єм мисок підбирається також індивідуально залежно від розміру собаки.
  • Вони міцні, вологостійкі та легкі у прибиранні. Їх можна використати на вулиці і навіть мити під краном.

Увага!

Колір кам'яної стільниці (вкраплень у камені) може трохи відрізнятися від стільниці на фото. Все тому, що штучний камінь - лідер за кількістю відтінків, і кожен новий камінь трохи відрізняється від попередніх.

Таблиця розмірів
Інформація для замовлення

Таблиця розмірів

ТАБЛИЦЯ РОЗМІРІВ:

Підставки підбираються індивідуально за висотою в загривку, тому забезпечують правильне положення собаки під час годування.

Миски повинні розміщуватись на рівні грудей собаки.


Medium (42x21cm / Миски 0,75 л / Діаметр миски 15 см). Можлива висота 10cm/15см/20cm. Крок регулювання висоти 5 см. Для маленьких та середніх собак (мопс, французький бульдог, вест-хайленд уайт тер'єр, бігль, левретка, бостон-тер'єр).

Large (52x26cm / Миски 1,8 л / Діаметр миски 20 см). Висота регулюється від 15 до 40 см. Крок регулювання висоти 5 см. Для лабрадору, американського бульдога, канекорсо.


Інформація для замовлення

Відправка Новою Поштою протягом 1-4 робочих днів (пн-пт).


Оплата - після підтвердження наявності менеджером.


Види оплати:

  • 100% оплата на картку ФОП;
  • 50% передплата на картку ФОП, решта суми оплачується при отриманні на Новій Пошті + комісія НП (2% від суми + 20 грн);
  • передплата 150 грн (входить у вартість, та покриває доставку у випадку відмови від посилки), інша частина суми сплачується післяплатою.


ВАЖЛИВО! Є ОБМІН та ПОВЕРНЕННЯ впродовж 14 днів!

УМОВИ ОБМІНУ читай за посиланням - ТИСНИ СЮДИ

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:
Made on
Tilda