ЗНИЖКА 5% НА ПЕРШЕ ЗАМОВЛЕННЯ З ПРОМОКОДОМ "PETS2024"!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ СУМІ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 4000 ГРН!
ПОДАРУНКОВІ СЕРТИФІКАТИ
тел. 0930138870 (консультація у Viber\Telegram)

Шампунь SILKY OATMEAL для шовковистої шерсті 100 мл/470 мл

Isle of Dogs (США)
209,00
грн.
Шампунь Isle of Dogs SILKY OATMEAL із вівсянкою із серії Everyday Naturaluxury м'яко очищає, живить та зволожує шерсть та шкіру вихованця. Може використовуватися для постійного миття, тому що не містить шкідливих речовин і діє дуже ніжно. Ідеально підходить цей шампунь для шовковистої шерсті, наприклад, у йоркширського тер'єра або скотч-тер'єра, але чудовий результат показує і на інших породах. Рекомендований цей шампунь і для спадної шерсті як у афганської хорт або ірландського сеттера.

Рекомендований для розведення водою у співвідношенні 1:20
Доступний в об'ємах: 100мл, 470мл, 3,78л (галон)
МІСТИТЬ НАШ ФІРМОВИЙ АРОМАТ "ЖАСМІН І ВАНІЛЬ" - НІЖНИЙ БУКЕТ ЖАСМИНУ З ВІДТІНКАМИ ВЕРШКОВОЇ ВАНІЛІ І СОЛОДКОЇ ДИНІ

Дія та інгредієнти:
Після миття шампунем Isle of Dogs SILKY OATMEAL і сушіння феном собака буде виглядати сліпуче - кожна волосина насичиться корисними речовинами і блищатиме на сонці. Такий ефект можливий завдяки наступним інгредієнтам у складі цього косметичного засобу:
  • вівсянка - пом'якшує та зволожує шерсть та шкіру;
  • олія жожоба - живить і зволожує, а також не забиває пори;
  • кокосове масло - живить, насичує і зволожує шерсть і шкіру.
Крім блиску шерсть набуває здорового вигляду, а на дотик стає ніжна і шовковиста. Масла, багаті на вітаміни і поживні речовини, допомагають відрощувати довгі пасма, що особливо важливо при використанні шампуню для йорків або шампуню для спаніелю в проміжках між виставками. Після миття з вихованця змиваються всі запахи, залишається лише ненав'язливий аромат натуральних інгредієнтів. Цей зволожуючий шампунь для собак не містить сульфатів та парабенів.

Застосування
Склад
Інформація для замовлення

Застосування

Застосування
Безсульфатний шампунь Isle of Dogs SILKY OATMEAL із вівсянкою можна розводити з водою у пропорції 20:1. Наносять його на вологу шерсть собаки, спінюють і масажують, зачіпаючи шкіру піною. Далі ретельно змивають, а за потреби повторюють миття заново, але витримують шампунь для шовковистої шерсті протягом 2-5 хвилин.

Склад

Склад:

Очищена вода. Натрію С14-16 олефін сульфонат, Лаурамід MEA, Дециглюкозид, Коко глюкозид, Кокамідопропілбетаїн, Стеарат гліколю, Полікватерніум-7, Диметікон, Диметикон Кополіол, Полісорбат-20, Овсянка, Полікватержоум, Полікватерніум, Барвники (FD & C Red #40), DMDM ​​гідантоїн, Ароматизатор

Інформація для замовлення

ЯК ОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ:

  • Обираєте потрібний товар і об'єм.
  • Додаєте у кошик.
  • Заповнюєте усі необхідні поля.
  • Підтверджуєте замовлення. Після цього вам напише наш менеджер у Вайбер або Телеграм та узгодить усі деталі по замовленню і надішле реквізити для оплати.

Обробка замовлень пн-нд з 10:00 до 20:00. Відправка пн-пт.


ВИДИ ОПЛАТИ:

  • 100% оплата на ключ-карту ФОП або IBAN;
  • післяплата на пошті по передплаті 150 грн (входить у вартість, та покриває доставку у випадку відмови від посилки), інша частина суми сплачується на Пошті. Не діє на товари з гравіюванням!

ДОСТАВКА:

Відправка Новою Поштою по будням - протягом 1-4 робочих днів.


На косметичні засоби обміну та повернення немає!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:
Made on
Tilda